Jeď abys žil...a žij abys jel...

Nejbližší akce

03.05.2015 19:38

Tak máme květen a s tím snad už pěkné počasí a tak tady je seznam nejbližších akcí:

15-17. května jsme pozváni na sešlost ke kamarádům do Berouna, jak napsal Zdenda v knize návštěv

11.-14. června se někteří zúčastní fichtl touru, který pořádá Míra Veselý s kamarády z Mercie a kdo se v minulosti zúčastníl ví, že je to super akce

13. června -  kdo nemá pincka může se podívat na první ročník jawasrazu nebo spíše setkání a projížďky s kluky z jawaklubu v Práchovicích, kteří pořádají první ročník a tak kdo může měl by je potpořit.

od 1. července by jsme - kdo chce a může vyrazili na společnou dovolenou na motorkách, tentokrát jen asi na pár dní, protože já mám dovču jen od 1.7. do 6.7., samo, že kdo bude chtít může dál pokračovat, nebo přijet jen na nějaký den. Zatím jsme se domlouvali s Wilíkem a Zdendou, že by jsme vyjeli po čechách nějaký okruh s návštěvou srazu Páviků ve Lhotce u Mělníka, kam jezdíme pravidelně a rádi. Tak kdo se k nám přidá bude vítán a návrhy na trasu a na co se podívat také rádi přivítáme. Tak v Berouně o tom můžeme dát řeč.

Počítejte taky s nějakou brigádou na klubovně v souvislosti s přípojkou vody a kanalizace do domečku a taky napište, když se o nějaké dobré akci dozvíte a budete chtít se tam podívat, tak pište pište všichni do knihy návštěv může psát kdokoliv.

Zpět

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.